Det 7. og 8. løpet i Norgescupen i Racing ble arrangert på Rudskogen Motorbane i helga.

Fredag var det trening, kvalifisering og 2 finaler ble kjørt på lørdag.

Mads Emil hadde desidert beste tid i kvalifiseringen og var kun 2/10 sek bak banerekorden og fikk pole position i første finale.

I første finale fikk også Mads Emil trøbbel med bilen og rundetidene var ca. 3 sek svakere enn under kvalifiseringskjøringen. Det ble en utrolig spennende finale der det ble byttet på lederposisjonen av 3-4 stk i hele løpet. Mads Emil kjørt klokt og rutinert og dro seieren i land tross en lite samarbeidsvillig motor.

I andre finale hadde Mads Emil også pole position, men ble liggende bak i starten da motoren fuska og gikk dårlig. Han klarte imidlertid å kjøre seg oppover i feltet igjen i de svingete partiene, men tapte på langstrekkene. Om første finale var tett og spennende, så ble denne intens. Det ble kjempet om lederposisjonen for hver runde og Mads Emil måtte virkelig jobbe for å holde posisjonen. I siste sving ut på målstrekket var det flere rett bak som var på vei forbi, men det holdt med et nødskrik og han sikra den andre seieren med kun få cm. Om bilen gikk dårlig i første finalen, så gikk den elendig nå. Han hadde  svakeste rundetid av hele feltet, men kjørte godt i vanskelig partier på banen og klarte på den måten å holde de bak seg.

Nå blir det motoroverhaling til neste løp som er NM på Vålerbanen. Med disse to seirene sikret han sammenlagtseier i NorgesCupen såfremt han fullfører de to siste løpene på Vålerbanen.

Joakim Trinerud Rognlien hadde motortrøbbel hele helga og fikk ikke fullført noen finaler.

Theodor Olsen imponerer stadig og på tross av sin unge alder og første års kjører så ypper han seg mot de mer etablert og gir de skikkelig fight. Han ble nr 2 i første finalen og nummer 4 i andre finalen. Theodor har etablert seg i tetskiktet med disse plasseringene og blir å regne med fremover.

Andreas Kullstad Hagelund hadde en nogenlunde problemfri helg og da er han med i tetstriden med det samme. I andre finalen kom han på pallen med en fin 3. plass.

Eskil Dahlen vant den første finalen i Shortcar 600 ccm etter fantastisk god kjøring. Eskil kjørte så godt at han slo flere av førerne som kjørte i klassen over med 1000 ccm motorer. Den andre finalen måtte han derimot bryte med tekniske problemer, den vant Stian Frydenlund.