Denne helgen ble det 9 og 10 løpet i European Series GT4 kjørt på Zandvoort i Nederland med 33 biler i startfeltet. En bane Mads Siljehaug kjenner godt og har gode minner fra da han fikk 1. og 3. plass der på løpene i fjor.

Helgen startet imidlertid dårlig da han ble syk på vei nedover og måtte slite seg gjennom helgen med feber og influensa som herjet i kroppen. På kvalifiseringen til løpet lørdag kjørte co-driver Jamie Vandenbalck inn til P14 under vanskelige forhold da det kom en kraftig regnskur like før de skulle ut. Dekk rakk de å skifte, men han måtte ut på tørroppsett på bilen.

Mads kvalifiserte seg til P2 til løpet på søndag.

På løpet lørdag startet co-driver Jamie P14 og kjørte seg opp til P5 ved sjåførbytte halvveis. På dette passet var det veldig mye som skjedde med utkjøringer og crasher, men han kjørte godt og fornuftig og holdt seg unna uhell. Mads overtok og kunne avansere ytterligere til P2 og pallen.

Løpet på søndag startet Mads P2. Han klarte å beholde plassen til et stykke ut i løpet, men han merket raskt at her hadde teknikerne bomma på lufttrykket som førte til at bakdekkene gikk varme og det gode grepet han hadde i starten gradvis forsvant. Det og et uoppmerksom øyeblikk ført til at han snurra i en sving og tapte 10 plasser. Det ble et høydramatisk pass da en Ginetta begynte å brenne på bana og løpet ble rødflagga til brannen var slukket og bilen kjørt bort.

Co-driver Jamie overtok for siste passet, men det samme skjedde med han, snurra og ble sittende i grusfella og løpet var over uten plassering.

De to siste løpene går 16-17 sept. på Nurburgring i Tyskland.

Mads i fint driv

Mads i fint driv

Mads vant den interne ReiterCupen for løpet på lørdag

Mads vant den interne ReiterCupen for løpet på lørdag

Starten går løp 2

Starten går løp 2

SuperCoach Fredrik Brenna-Lund var også med til Zandvoort

SuperCoach Fredrik Brenna-Lund var også med til Zandvoort

Dreamteam Jamie og Mads

Dreamteam Jamie og Mads