Det ble ingen stor helg på Slovakia Ring  i det 7. og 8. løpet i GT4 European Series som ble ødelagt av tekniske problemer.

Reiter Engineering stilt med 8 stk KTM X-BOW biler av totalt 31 biler i startfeltet. Kvalifiseringen til løpene foregikk på lørdag og det var da det fatale skjedde da samtlige KTM biler ble disket pga. feil innstilt cambervinkel. (Etter løpet ble det konstatert at Reiter ikke hadde gjort noen feil ,men at kontrollørene hadde målt med instrument som ikke var kalibrert og dermed hadde vist feil verdier.)

Derfor måtte alle KTM bilene starte bakerst i løpene både lørdag og søndag.

Mads kjørte første passet lørdag og kjørte seg opp fra 26. plass til 9. plass før sjåførbytte og de endte som nummer 11. ved målgang.

På søndagens løp kjørte Mads andre passet, men en ødelagt dynamo gjorde sitt til at bilen ble strømløs og han måtte bryte løpet.

Denne helgen var landslagstrener Fredrik Brenna-Lund i Team Norway med som personlig trener for Mads, så det var synd det var tekniske problemer som ødela mulighetene for gode plasseringer.

Trykk på linken nedenfor så kan du se rapport fra Hans Reiter i Reiter Engineering om hva som skjedde vedr. løpet og diskvalifikasjonen og konsekvensene av dette.