Mads sitt første Formel Basic løp. Dette var totalt nytt for oss, men vi fikk omsider etter en meget hektisk uke alle lisenser på plass så vi hivde oss ut i det og starta rett på løp.

Vi hadde god støtte i Arve og Olav Opås som bisto oss så godt de kunne( de var også arrangører), men vi tok ikke dette løpet så veldig alvorlig, mest som en gjennomkjøring.

Det er veldig god tid i depot mellom løpene her og vi har god tid til klargjøring etc.

Lørdag var det warm up om morgenen, så tidkjøring og rett i finale på ettermiddagen. Det regna lett på formiddagen og bana var våt. Mads kjørte forsiktig og kom inn på 5. best tid. I finalen beholdt han plassen og endte på en flott 5. plass.

Søndag var det sol og varme og en nydelig racingdag. Nå var det kun warm up på morgenen og så rett i finale på ettermiddagen. Fikk god tid til å se på andre klasser og slappe av her ja. Mads hadde 5. startspor, fikk en knallstart og kjørte seg raskt opp til 3. plass som holdt i to runder. Det kokte litt i hjelmen og på slutten av langsida gikk det litt for fort og han havnet i grusfella i første svingen. Da var løpet over for hans vedkommende, men han viste gode takter og må nok bare trene seg inn i bilen da det er en viss forskjell fra gokart :)