Rudskogen 14.07.2011
Petter Rognved vant.
Mads Emil på 7. plass

Rudskogen 14.07.2011
Petter Rognved vant.
Mads Emil på 7. plass

Løpsrapport fra 3. løp på Rudskogen

Her kommer løpsrapport fra 3. løp i Somercupen på Rudskogen

Vi hadde gledet oss og hadde store forhåpninger til løpet på Rudskogen med nylagt asfalt og flotte forhold. Vi har også hatt gode plasseringer her tidligere og Mads likte bana godt. Rudskogen er en typisk "motorbane" der motor har veldig mye å si i forhold til andre mer tekniske baner som eks. Trøgstad.
Og det var nettopp dette som gjorde at Mads ikke hang helt med i teten på dette løpet. Etter seieren i Trøgstad ble løpsmotoren vår plukket i småbiter og grundig sjekket av teknisk og det er alltid spennende om du får den sammen så den blir like god igjen. Det så ikke slik ut for allerede på treningen på Rudskogen så vi at her hadde vi ikke samme fart som storparten av de beste kartene.
Vi fullførte løpet og Mads kom inn på en grei 7. plass, men hadde i realiteten aldri sjans til å kjempe i teten. Om vi hadde dårlig motor og de andre så mye bedre fikk vi svar på etter finalen da teknisk skulle sjekke samtlige motorer. Da viste det seg at de fleste av de foran oss på resultatliste hadde ulovlige motorer.
Vår ble også sjekket igjen og godkjent, men nå mista vi litt av gutsen til å gå videre i cupen da vi har konkurert på feil vilkår.
Vi avsluttet sommercupen på Rudskogen og så ingen hensikt i å fortsette til Sigdal for siste løpet, både pga. usikkerhet med egen motor, men også pga. at vi har konkurrert mot ulovlige motorer.