Rapport fra Kissanracet

Vi reiste nedover fredag kveld i øsende regnvær, men håpet det beste for morgendagen da det skulle bli lettere utover lørdagen. Håpet vi skulle få en full dag med trening.

Da jeg våkna lørdag morgen var det helt stille på taket i vogna, Yes ikke regn !

Trodde jeg, til jeg titta ut av viduet og så alt var hvitt av SNØ !!!

Det smelta utover dagen og vi fikk begynt treninga kl 14.00

Lørdag fikk vi kjørt inn motor og alt var klart til løpsdagen.

Mini

Nr. 4 Remi Brenden Ødegård 🙂

Nr. 10 Lasse Sætre

Nr. 11 Håvard Andreassen

Nr. 22 Thea Olsen var uheldig og måtte bryte

Yamaha

Nr. 2 Christopher Aasheim

Nr. 3 Sivert Anseth

Nr. 4 Henrik Østgård

Nr. 5 Aleksander Vestli ( kjørte glimrende tross skade i 1. innledende)

Nr. 6 Robin Solheim

Nr. 8 Vilde Danielsberg

Formel Rotax

Eskil Dahlen i formel Rotax fikk det ikke helt til på tidkjøringen og kom inn på 8. beste tid. I første innledende kjørte han veldig bra og kjørte seg opp til en 3. plass. 🙂I andre innledende ble det 6. plass. I finalen ble Eskil påkjørt i første og andre sving og falt langt bak i feltet, klart å kjøre seg opp igjen noen plasser og havnet på 9. plass i et tøft Rotaxfelt med mye knuffing og til dels hard kjøring.

KZ2
Mads Emil  kom godt i gang med 2. beste tid i tidkjøringen. I første innledende tok han starten og holdt ledelsen til mål. I andre innledende tok han igjen starten og ledet halveis da en sterk svenske kjørte forbi slik at han kom inn til 2. plass. I finalen hadde Mads igjen en kjempestart og tok ledelsen inn i første sving hvor han fikk en lei bomgiring og ble påkjørt bakfra som ført til at to konkurrenter kjørte forbi. Kom aldri inn i rytmen etter smellen i starten og kjørte inn til en fin 4. plass.
🙂

Bana lørdag morgen

Bana lørdag morgen