Rudskogen påskeløpet

Så var sesongen for alvor i gang og vi tok påskeferien på Rudskogen med trening og avsluttet med "Påskeløpet" på lørdag.
Vinteren hadde ikke helt sluppet taket da det var kaldt om kvelden og på morgenkvisten, men ellers knallfine forhold med sol og tørt føre.
Det var mange som hadde lagt påskeferien hit og vi hadde en knalluke med mye kjøring, testing, skjøring av motorer og mya soaialt samvær som hører til i gokartmiljøet.

Resultat fra påskeløpet:
Yamaha
I formel Yamaha var Sivert Anseth og Henrik Østgård med blant våre lokale helter.
Sivert er første års kjører i Yamaha og utmerket seg med fantastisk god kjøring hadde ingen respekt for de drevne førerne og satte bestetida på tidkjøringa.
😀Var master i første innledende, men pga. tenningsproblemer måtte han bryte heatet. I andre innledende kom han sterkt tilbake og kjørte seg opp igjen til 3.plass
I finalen fikk han dessverre samme tenningsproblemer og måtte bryte løpet.
Sivert beviste likevel at han blir å regne med helt i teten i formel Yamaha.
Petter Rognve vant løpet.
Henrik kjørte også veldig bra og hadde 5. beste tid på tidkjøringen. I første innledende hadde han en knallstart og kjørte seg opp til en 3. plass før en "smågal" bergenser vippa han elegant av banen med dertil 5 sek straff.
I finalen kjørte Henrik seg inn til en fin 5. plass etter glimrende kjøring. Henrik blir garantert å regne med i toppen i år.🙂

KF2
Her kjørte Herbert Wikheim veldig bra (når motoren endelig holdt uten å skjære) og tok en kjempefin 2. plass

KZ2

Første løpet for Mads Emil i KZ2 og forhåpningene om en pallplassering var vel ikke helt tilstede.
I tidkjøringen stemte det ikke helt da kroppen var litt død og kald (ref. piloten) men kjørte inn til akeptable 5. beste tid.
I første innledende gikk det greit nok og han beholdt 5. plassen.
I masterrunden foran andre innledende skjedde det noe med karten som gjørde at gassen hang seg opp. Han kjørte likevel frem på startplata og fikk en kanonstart, men det viste seg fort at her var noe galt for han kom rasende i vill fart mot første sving og på stive hjul rett over bana og inn i grusfelle så støvskya mørkla halve Rudskogen!😮
Det viste seg at tilbaketrekksfjæra på gasspedalen hadde røket og han skulle jo aldri ha blitt med på starten ! Kokte nok litt i et par hoder her ja😠
Etter en tur på spyleplassen og dugnad med pussefilla var han klar for finalen.
Foran finalen hadde Kenneth tuna motoren til det optimale, så nå var det bare å gi jernet fra bakerste startposisjon sammen med Emil Antonsen som også fikk stopp i andre innledende pga. ødelagt vannpumpe.
Mads hang seg på Antonsen og sammen forserte de gjennom feltet, kjørte veldig bra og Emil Antonsen vant og Mads på 3. plass ! Helt utrolig på første løpet. 😀
Denne 3. plassen må han dele med Kenneth Østvold som sammen med Trond hjalp oss med motor og oppsett og hadde det ikke vært for den hjelpa og støtte de ga hele uka kunne vi bare gitt opp noen form for plassering, helst hadde vi vel skjært motoren i kulda vi som flere andre.  

Pallen klasse KZ2
Nr.1 Emil Antonsen
Nr.2 Tore Vallvik
Nr.3 Mads Emil

Pallen klasse KZ2
Nr.1 Emil Antonsen
Nr.2 Tore Vallvik
Nr.3 Mads Emil